Haberler

  • BİSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN KORKULU RÜYASI MAZGALLAR

    TEKİRDAĞ BİSİKLET KULÜBÜ OLARAK BİSİKLET KULLANANLARIN KORKULU RÜYASI OLAN MAZGALLAR HAKKINDA YAPTIĞIMIZ BAŞVURULAR NETİCESİNİ VERMİŞTİR.

    BUGÜN YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZDEN CÜNEYT BAĞCI VE ALPASLAN AĞCA TEKİRDAĞ BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON ŞUBE MÜDÜRÜ SAYIN VAHİT DOĞAN İLE GÖRÜŞMÜŞ MAZGALLAR İLE İLGİLİ YAPILACAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİLMİŞLERDİR.

    BUNA GÖRE ŞEHİR SINIRLARI İÇERİSİNDEKİ MEVCUT MAZGALLARDA BİSİKLET GEÇECEK KADAR YER KAPATILARAK ÜZERİNE BİSİKLET AMBLEMİ BASILIP MAVİYE BOYANACAK YENİ YAPILACAK MAZGALLAR İSE ÇAPRAZ DELİKLİ OLACAK ŞEKİLDE MONTE EDİLECEKTİR.

    KONU HAKKINDAKİ ÇALIŞMALARI
    İLGİ VE SAMİMİ DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI SAYIN ŞUBE MÜDÜRÜ VAHİT DOĞAN VE MALKARA ŞUBE MÜDÜRÜ SAYIN KENAN TAŞKIN BEYE KULÜP OLARAK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

    GEREK GEÇEN HAFTA İCRA EDİLEN ÇANAKKALE TURU GEREK MAZGALLAR İLE İLGİLİ BAŞVURULARIMIZIN NETİCELENMESİ BİZLERE KURUMSAL KİMLİĞİN VE BİSİKLET SÜRMENİN BELLİ BİR FORMA RENGİNE BAĞLI BİR ŞEY OLMADIĞINI HEP BERABER HAREKET ETTİĞİMİZ ANDA NE KADAR ÇOK ŞEY BAŞARABİLECEĞİMİZİN GÖSTERGESİDİR.

    BİZLER TEKİRDAĞ BİSİKLET KULÜBÜ OLARAK İL SINIRLARI İÇERİSİNDE BİSİKLET SPORUNU TANITMAK İSİM RENK FORMA ŞEKİL OLMADAN BİR ARADA HARAKET ETMEK ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

    BUNDAN SONRA DA İCRA EDİLECEK BÜTÜN FAALİYETLERDE BİSİKLET KULLANAN HERKESİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.

    Devamını Oku »


  • YAĞMURLU HAVA’DA BİR CUMA GECESİ TURU DAHA!

    Bisikletçilerimizin bu cuma gecesi tur rotası Yağcı Köyüydü. Tur her zamankinin aksine yağmurlu geçti. Engebeli bir arazi de sürüş yapılacağından Mtb bisikletlerle ıslak yollara meydan okundu  Tabiki tur fotoğrafı’da çekilmeyi unutulmadı  Haftaya yine bir cuma turunda görüşmek dileğiyle!

    Devamını Oku »


  • BU SEFER ROTAMIZ: YAZIR KÖYÜ

    Her cuma mtb bisikletlerle çıktığımız köy turunda yeni rota Yazır Köyü. Daha önceden de bir çok köye tur yapan pedal dostlarımız 15.01.2016 tarihinde 18:30’da TEKİRA AVM önünde buluşarak yola çıkacaklar. Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur, iyi turlar 

    Devamını Oku »


  • 2015-2016 KIŞLIK FORMAMIZ BELİRLENDİ

    Son düzenlemeler yapılıp 2015 – 2016 Kış Sezonu Uzun Kollu Formalarımız hazırlanmıştır. Fiyatı 60 TL olacaktır. İsteyen bisiklet sevdalısı tüm arkadaşlarımız, abilerimiz ve ablalarımız temin edebilir.Daha sonradan forma isteyebilecek olanlar için belirli kişi sayılarına ulaşıldıkça tekrar sipariş edilecektir.Uzun Kışlık Tayt tasarımları hazırlık aşamasındadır.

    Devamını Oku »


  • KUMBAĞ TURU ÖNCESİ RÖPORTAJIMIZ

    Cumartesi turunda rota bu defer Kumbağ yollarıydı. Yollarda bize eşlik eden Tekirdağ Sağlık Pedal Grubuyla beraber sabah sahilde buluştuk. Anadolu Ajansından gelen muhabir arkadaşlara bisikletin toplum için önemini ve yararlarını Tekirdağ Sağlık Pedal Grubu Başkanı Faruk İlker Uzun ile Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü Başkanı Serkan Çiloğlu anlattı:

    “Sayımız her gün artıyor çünkü bisiklete binerek örnek olduğumuz için etrafta gerçekten bizi görenler ilgiyle karşılıyor ve bu konuda farkındalık oluşturuyoruz. Bizden bisiklet sporu konusunda yardım isteyenler oluyor. Onlara yardımcı oluyoruz ve bu konuda birlikteliğimizi arttırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

    Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü Başkanı Serkan Çiloğlu da bisiklet binmenin birçok insana ilk başlarda zor gelmesine rağmen daha sonra vazgeçilmesi zor bir spor olduğunu söyledi.

    Bisikletin düzenli olarak kullanıldığında insan sağlığını olumlu yönde etkilediğini anlatan Çiloğlu, “Bisiklete sürekli binildiğinde bacak ve bel kasları gelişir ve kalbe fayda sağlar. Özellikle öğrencilere bu sporu aşılarsak, derslerinde bu spor dalı onlar için çok faydalı olacaktır. Çünkü onların zihin gelişimine çok faydası var. Dayanıklılık sporudur, daha dayanıklı olabileceğiniz bir spor dalıdır. Bu spora çocukları erken başlatmalıyız. Çünkü erken yaşta başlatılan spor daha faydalıdır” ifadelerini kullandı.

    Muhabir Yavuz Karaduman’a bizlerle ve pedal dostlarımızla yaptığı röportajı için teşekkür ederiz.

    Devamını Oku »


Bize Katılın

Sponsorlarımız