Haberler

  • MEHMET ARTUN İLE KARAEVLİ

    Karaevlideyiz!!!

    Devamını Oku »


  • 2016 4. EXUMA BİSİKLET ŞENLİĞİ

    Bisiklet Şenliğimiz

    Devamını Oku »


  • YEŞİLAY FARKINDALIK TURU

    Bugün Erdal Sabuncunun organizasyonluğunda yapmış olduğumuz Yeşilay farkındalık turunda, başta Çorlu Demirpedal’ a, Sağlık Pedala, Tebis üyelerine, Velimeşe’den Olcay Uluz’a  ve diğer katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Böyle anlamlı ve farkındalık yaratacak turlarda hep beraber pedallamak dileğiyle.

    Devamını Oku »


  • 7 MAYIS EXUMA BİSİKLET ŞENLİĞİ

    Tebisin kalabalık bir katılımla gerçekleçleştirdiği 4. Exuma bisiklet turu çok güzel geçti, bizim daha önce sponsorumuz olan exuma bize bu sene süpriz yaparak renklerimizi kendi formalarında kullandılar. Katılan tebis üyelerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tekrar böyle güzel faaliyetlerde görüşmek üzere pedalınız her daim düz bassın…

    Devamını Oku »


  • 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

    Tebis üyeleri olarak bütün çocuk ve büyüklerin bayramını kutlarız! 23 Nisan Etkinlikleri çerçevesinde yapılan tur ve stand çalışmalarında çocuklarla vakit geçirip bisikletin önemini bir kez daha gösterdik. Etkinlik 22-23-24 Nisan tarihlerinde Tekirdağ Gençlik Merkezi ve Konservatuarı’nda yapıldı. Yoğun ilgi için halkımıza teşekkür eder herkesi sahile bisiklet sürmeye bekleriz! Mehmet Artun’un kamerasından korteji ve sahil sürüşümüzü yukarıdan izleyebilirsiniz.

    Devamını Oku »


  • 1. BAHADIR KONAK 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ BİSİKLET TURU

    18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı çerçevesinde Tekirdağ Sağlık Pedal, Çorlu Demir Pedal, Kızılpınar Kuş Pedal, TEBİS, VELBİS ile Hayrabolu, Ergene ve Velimeşe’den katılan bisikletçiler Tuğlalı Park’tan yola çıkarak Çanakkale’ye gittiler. 2 gün boyunca Tekirdağ’dan Çanakkale’ye pedal sallayan bisikletçiler, 57’nci Alay anısına Çanakkale’ye Tekirdağ’ın toprağını götürdüler.

    Tekirdağlı bisikletçiler adına açıklamalarda bulunan Faruk İlker Uzun, “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde Tekirdağ-Çanakkale arasında bisiklet turu düzenledik. İlk günümüzü Gelibolu’da tamamlayıp, 2’inci günümüzü Çanakkale Şehitlik Abidesi’nde tamamladık. Bu turu yaparken Büyükşehir Belediyemizden, Kadir Albayrak’tan çok destek aldık. Kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz. 2 ulvi amaca da hizmet edecek. Kadir Başkanımızdan, 57’nci Alay Şehitliğinden 1 kavanoz toprak aldık ve bu toprağı, emaneti orada yerine teslim ettik. Bunu Çanakkale Şehitlik Abidesi’ndeki toprağa kattık. Oradan da aynı şekilde toprağı alıp Kadir Başkanımıza teslim ettik” dedi.

    Uzun, “Tekirdağ’ın tamamını kapsayan bir organizasyon bu. Hayrabolu’dan, Çerkezköy’den, Saray’dan ve Çorlu’dan büyük bir grupla, 50 kişilik ekiple gittik Çanakkale’ye. Zor biliyorum ama birliktelikten kuvvet doğuyor. Oradaki atalarımız, ecdadımız gerçekten geri dönmeyi düşünmediler. Biz onlara bir nebze olsun omuz verebilmek, o ruhu yaşatabilmek adına, en sevdiğimiz şeyi yaptık, bisiklete bindik” dedi.

    Devamını Oku »


Bize Katılın

Sponsorlarımız