Haberler

  • Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü İftar Yemeği

    İftar soframızı bizlerle paylaşan Trakya Bisiklet Kulübüne ,Çorlu Demir Pedal, Çorlu MTB Team,Tepe Bisiklet, Lüleburgaz Hedef Doğa Sporları, Velbis , Silivri İron Türk, Akçeşme Bisiklet ve diğer bisiklet gruplarına ve tüm pedal dostlarımıza, bizler için bu etkinliğe olanak sağlayan Belediye Başkanımız sayın Ekrem Eşkinat'a sonsuz teşekkürler... TEBİS AİLESİ

    Devamını Oku »


  • Tekirdağ Valimiz Sayın Mehmet CEYLAN'ı makamında ziyaret ettik.

    09.04.2017 tarihinde yenilenen Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübümüzün Yönetim Kurulu , Tekirdağ Valimiz Sayın Mehmet CEYLAN'ı makamında ziyaret etti.

    Yapacağımız etkinlikler ve sportif faaliyetlerimiz hakkında yapılan görüşmeden çok memnun ayrılan Yönetim Kurulumuz "Gelecekteki programlarımızda Sayın Valimiz de bizlere destek olacağını belirtti" dedi.

    Devamını Oku »


  • CENGİZ OPTİK YANIMIZDA

    Çanakkale Şehitlerini anma programı kapsamında Tekirdağdan Eceabata giden 10 bisikletçimize gözlük hediye eden Cengiz Nadi Özer beye teşekkür ediyoruz.

    Devamını Oku »


  • BİR DESTANDIR ÇANAKKALE

    Çanakkale Şehitlerini anma haftasında Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü üyeleri Şehitleri Anma etkinliği için Çanakkaleye gitti. 

    Gelenekselleştirmeye çalistigimiz Çanakkale Şehitlerini anma turumuz bu senede kazasiz belasız bol enerjik dostluklarin pekiştiği ve sağlamlaştığı bir şekilde bitti.
    Çünkü Canakkale Tekirdagdan başlar.. 
    1. Gün 16 arkadaşımla
    Celal Aras
    Barbaros Sezermen
    Kerem Akça
    Ceyhun Öztürk
    Melih Kıbıcı
    İbrahim Kıbıcı
    Orçun Konuş
    Mehmet Hikmet çiçek
    Alpaslan Ağca
    Serkan Gül
    Aydoğan Geniş
    Göktuğ Erat
    Mehmet Artun
    Niyazi Uysal
    Kudret Kaymakcı

    165km pedal basarak Tekirdağ-Eceabat turunu dualarinizla bir lastik bile patlatmadan tamamladik. Yolda seçtigi muziklerle bize devamli yayin yapan Berkant Erat indan moralimize olan etkisi süperdi.


    Akşam sohbeti muhabbeti pahabiçilemez kivamdaydi ...

    2. Gün Suleymanpasa Belediyemizin lojistik destegiyle Tekirdag'dan 30 arkadasimiz daha aramiza katildi. Eceabat-Abide turunuda 45 kisilik ekibimizle kazasiz belasiz tamamladik. 
    Organizasyonu en ince ayrintisina kadar hesaplamaya ve yurutmeye calisan Kerem Akça ve Süreyya Karagözler abime, 12 saat boyunca ortalama 20km hizla araba kullanan ve her defasinda bizden yardımını esirgemeyen Yavuz Limon abimize, ve tabikide Suleymanpasa Belediyesi Baskanimiz Ekrem Eşkinat'a sonsuz teşekkürler

    Devamını Oku »


  • 1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI

    Yeşilay haftası dolayısı ile hazırlanan bisiklet etkinliğinde Tekirdağ Bisiklet Kulübü ( TEBİS )'in yanısıra Trakya Bisiklet Kulübü, Tekirdağ Pedal Gurubu, Akçeşme Bisiklet Gurubu' da etkinliğe destek verdi.

    Tekirdağ Valiliği önünde toplanan bisikletsever sahil bisiklet yolundan Altınova giriş alanına kadar olan parkurda pedal çevirdi.

    Tekirdağ Yeşilay Derneği Başkanı Şener Çelikayar, yaptığı açıklamada, sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, "Bu tür etkinliklerin yapılması gençlerimize bir örnektir. Gençlerimizin dikkatini bu konuya çekmek için bu etkinliği düzenlemek istedik. Sağlıklı yaşam için bisiklet önemli bir araç olduğu için bisiklet turu düzenledik." dedi.

    Etkinliğe, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hazan Kadir Kardaş da katıldı.

    Devamını Oku »


  • 10 KASIM'DA ATA'MIZIN YANINDAYIZ

    Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü üyeleri Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan ATATÜRK'ü anma etkilinliğinde Ankaraya gitti. ABİDOSD tarafından karşılanan üyelerimiz Ankara da toplu sürüş yaparak Anıtkabir ziyaretinde bulundular.

    Devamını Oku »


Bize Katılın

Sponsorlarımız