Haberler

  • Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun...

    İlimizde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü olarak Katılım sağladık.

    Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun...

    Devamını Oku »


  • BASIN AÇIKLAMASI

    Son yıllarda yaşanan çocuk istismarı olaylarının artarak devam etmesi bizleri derinden yaralamaktadır. Özellikle çocuklarımızın üzerine uzanan bu kirli ellere bir an önce dur demek hepimiz için büyük önem taşımaktadır.  En son Küçükçekmece’de 5 yaşındaki yavrumuza yapılan saldırı bardağı taşıran son damla olmuştur. Konunun hassasiyetle incelenmesi ve tekrarının yaşanmaması en büyük arzumuzdur.

    Gün geçtikçe artan bu tür olaylar toplumsal açıdan incelenmeli, temelinde yatan nedenler bir an önce bertaraf edilmelidir. Konu ile ilgili ailelerimize ve çocuklarımıza, gerekli bilinçlendirmeler yapılmalıdır. Bir çocuğumuzun böyle bir durum ile karşı karşıya kaldığında ne yapacağını bilmesi ve olayı ailesine anlatabilme cesaretini gösterebilmesi çok önemlidir. Bu konuda ailelerimize, eğitimcilerimize ve toplumsal bilinç düzeyinin yükseltilmesi için de kurum ve kuruluşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Bizler yavrularımıza saldıran bu canilerin en kısa zamanda hak ettikleri cezayı alacaklarına inanıyor ve bu olayların artık son bulmasını diliyoruz.

    Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü kurulduğu günden bugüne, ülkemiz ve geleceğimiz için önem arz eden her konuda sesini duyurmuş, toplumsal hareketlerin destekçisi olmuş ve olmaya da devam edecektir.

    Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü

    Devamını Oku »


  • 18 Mart Çanakkale Zaferi

    “Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir!”

    Mustafa Kemal Atatürk

    18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümünde; bu toprakları bize emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve bu vatan için canını hiçe sayan bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

    Devamını Oku »


  • Tebis Otantik Pazar Kahvaltısı

    17.03.2019 tarihinde sabah saat 09:30'da Liman Balıkçı barınaklarından hareket edip Çorlu kavşağı dönüşü Otantik Kahvaltı salonunda üyelerimiz ile birlikte kahvaltı yapmayı planlıyoruz. Tüm üyelerimizi aramızda görmek isteriz. 

    Devamını Oku »


  • Dünya Kadınlar Günü

    Hayatın her alanında varlığıyla güç katan, kimi zaman annemiz, kimi zaman hayatımızın en büyük aşkı, kimi zaman eşimiz, arkadaşımız veya göz bebeği kızımız… Sadece bir güne sığdırılamayacak kadar değerli, emektar elleri öpülesi varlıklarımız kadınlar.
    TEBİS ailesi olarak; geleceğe olan inancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen, varlıklarıyla hayatımızın her anına anlam katan, güçlü, üretken, yetiştirdiği evlatlarıyla geleceğe yön veren, kısacası dünyanın varoluşundan günümüze yaptıklarıyla destan yazan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz...

    Devamını Oku »


  • #birkitapbinumut

    Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü olarak başlattığımız kitap toplama kampanyamıza sizlerde destek olabilirsiniz. Kullanmadığımız kitapları toplayıp Ağrı Diyadin Atatürk İlköğretim Okuluna gönderiyoruz. 

    İletişim için bizleri arayabilir kitaplarınızı teslim etmek için Limon Bisiklet'e gidebilirisiniz.

    Devamını Oku »


Bize Katılın

Sponsorlarımız